Zbožové vyhledávače: Nepostradatelný nástroj pro e-shopy s gastro vybavením
Zbožové vyhledávače neboli vyhledávače zboží se staly nedílnou součástí online nakupování. Poskytují nakupujícím pohodlný způsob,...
Zbožové vyhledávače neboli vyhledávače zboží se staly nedílnou součástí online nakupování. Poskytují nakupujícím pohodlný způsob,...
V dnešní digitalizované společnosti je internetový marketing pro e-shopy s gastro vybavením klíčovým nástrojem pro úspěch. Tento článek...
Význam svačiny pro děti Děti potřebují během dne pravidelně doplňovat energii, a proto je svačinka tak důležitá. Jejich malý žaludek a...
Historie značky Bosch Značka Bosch se může pochlubit úžasnou historií, která začala v roce 1886, kdy Robert Bosch založil svoji firmu v Německu. I když se firma nejdřív věnovala jiným věcem, časem se z ní stal špičkový výrobce domácích spotřebičů, na které nedáme dopustit. Cesta ke kuchyňskému robotu Bosch MUM...
14. 02. 2025
Klasika české kuchyně Koláč s pudinkem, to je synonymum pro českou kuchyni. Vzpomínka na dětství, na babičky voňavou kuchyni a na nedělní obědy. Křehké těsto, sametově hebký pudink a k tomu ještě ovoce, to je kombinace, která nikdy neomrzí. Ať už se jedná o klasický vanilkový pudink, nebo o jeho ovocné varianty,...
11. 02. 2025
Klasika s nádechem zeleně Špenátová roláda, to je klasika, která v sobě snoubí jednoduchost a lahodnou chuť. Nadýchané těsto, jemně slané, skvěle doplňuje svěží náplň ze špenátu. Ať už zvolíte variantu s tvarohem, sýrem ricotta nebo třeba s česnekem, roláda s náplní ze špenátu si vás zaručeně získá. Špenát...
08. 02. 2025
Sushi Plzeň: Průvodce gurmánů Plzeň, město piva a historie, se může pochlubit i pestrou nabídkou gurmánských zážitků. Mezi nimi si své místo vydobyla i japonská kuchyně, a to především sushi. Restaurace s japonskou kuchyní v Plzni lákají na autentické chutě i moderní variace této oblíbené speciality. Ať už jste...
05. 02. 2025
Základy paleo stravy Paleo strava, někdy nazývaná také "dieta pravěkého člověka", je založena na myšlence, že bychom měli jíst potraviny, které byly dostupné našim předkům v době kamenné. Základ tvoří libové maso, ryby, vejce, ovoce, zelenina, ořechy a semínka. Naopak se vyhýbá zpracovaným potravinám, rafinovanému...
02. 02. 2025
Historie pokrmu cordon bleu Původ pokrmu cordon bleu, tedy řízku plněného sýrem a šunkou, je zahalen tajemstvím a existuje několik verzí jeho vzniku. Podle jedné z nich byl tento pokrm poprvé připraven ve Švýcarsku v 19. století. Kuchařský výraz "cordon bleu", francouzsky "modrá stuha", byl v té době používán pro...
30. 01. 2025
Historie kolkoven Kolkovny, jak je známe dnes, mají své kořeny hluboko v historii. Původně sloužily jako místa, kde se vybíraly daně a poplatky, a to formou kolků. Odtud také pochází jejich název. Tyto kolky se lepily na různé dokumenty a zboží, a tak se kolkovny staly nedílnou součástí tehdejšího hospodářského života....
27. 01. 2025
Mrkvová buchta: Klasika české kuchyně Stejně jako vajíčka na měkko k snídani, i mrkvová buchta patří mezi ty nejoblíbenější domácí dobroty. Když si vzpomenu na vůni skořice z babiččiny kuchyně, hned se mi vybaví, jak jsme po ránu místo vajíčka na měkko často mlsali tuhle dobrotu. Mrkev v ní dělá hotové zázraky -...
24. 01. 2025
Co je to Horalka? Horalka je legendární česká oplatková pochoutka, která si získala srdce milovníků sladkostí už po generace. Tato čokoládová tyčinka se skládá ze tří vrstev křupavých oplatek prokládaných lahodnou kakaovou náplní a celá je obalená v jemné čokoládě. Její nezaměnitelná chuť a textura z ní dělají...
21. 01. 2025
Nová soutěž začíná dnes Už dnes si nenechte ujít první kolo naší zbrusu nové soutěže! Připravili jsme si pro vás spoustu skvělých cen, o které se budete moci utkat každý den u snídaně. Stačí jen sledovat naše vysílání, správně odpovědět na soutěžní otázku a štěstí se na vás třeba usměje. Soutěž je...
18. 01. 2025
Černé perly gastronomie Kaviár, často označovaný jako „černé perly gastronomie“, je luxusní pochoutka, která evokuje eleganci a exkluzivitu. Tyto malé, lesklé perly, po staletí ceněné pro svou delikátní chuť a texturu, pocházejí z jeseterovitých ryb, jejichž populace jsou dnes bohužel ohroženy. Pravý kaviár,...
17. 01. 2025
Co je jedlý papír? Jste редактором časopisu v českém jazyce. Používejte ověřené informace a vyhněte se spekulativnímu nebo fiktivnímu obsahu. Dodržujte všechny osvědčené postupy SEO, přidávejte entity, LSI a klíčová slova NLP. Používejte méně formální tón. Nepoužívejte středník, dvojtečku a odsazení...
15. 01. 2025