Zbožové vyhledávače: Nepostradatelný nástroj pro e-shopy s gastro vybavením
Zbožové vyhledávače neboli vyhledávače zboží se staly nedílnou součástí online nakupování. Poskytují nakupujícím pohodlný způsob,...
Zbožové vyhledávače neboli vyhledávače zboží se staly nedílnou součástí online nakupování. Poskytují nakupujícím pohodlný způsob,...
V dnešní digitalizované společnosti je internetový marketing pro e-shopy s gastro vybavením klíčovým nástrojem pro úspěch. Tento článek...
Vítejte v novém čísle našeho Kulinářského magazínu! Tentokrát vám přinášíme skvělou kulinářskou inspiraci pro vaši kuchyni -...
Principy fungování zpětných odkazů Zpětné odkazy, vznešeně nazývané také backlinky, představují jeden z pilířů off-page SEO. Fungují jako hlasy důvěryhodnosti, kterými na váš web odkazují jiné stránky. Čím relevantnější a autoritativnější jsou tyto hlasy, tím lépe pro vás. Vyhledávače jako Google vnímají...
25. 11. 2024
Historie zázvorového čaje Zázvor, ohnivý kořen pocházející z jihovýchodní Asie, si razil cestu do světa po staletí. Jeho pronikavá chuť a aroma si získaly oblibu nejen v kuchyni, ale i v tradiční medicíně. A právě v podobě zázvorového čaje se jeho léčivé účinky snoubí s lahodným požitkem. Historie zázvorového...
20. 11. 2024
Králík na česneku: Klasika Králík na česneku je stálicí české kuchyně a není divu. Jeho příprava je překvapivě snadná a výsledek stojí za to – jemné, šťavnaté maso s neodolatelnou česnekovou chutí a vůní. Existuje mnoho variant receptu, ale základ zůstává stejný: kvalitní králík, pořádná dávka česneku a...
20. 10. 2024
Bezlepkové vaření: trendy a tipy Bezlepková dieta už dávno není jen záležitostí lidí s celiakií. Stále více lidí se ze zdravotních či osobních důvodů vyhýbá lepku, a tak roste i poptávka po bezlepkových receptech a informacích o bezlepkovém vaření. Naštěstí se trendy v této oblasti neustále vyvíjejí a dnes už...
14. 10. 2024
Během SEO konzultace máte jedinečnou příležitost dozvědět se, jak zlepšit viditelnost svého webu a přilákat více návštěvníků. Optimalizace pro vyhledávače (SEO) není jen o technických úpravách webu, ale také o strategii, která vám pomůže dosáhnout lepšího umístění ve výsledcích vyhledávání. SEO konzultant...
08. 10. 2024
Pokud vlastníte restauraci, kavárnu nebo jiný gastro podnik, určitě víte, že klíčem k úspěchu není jen skvělé jídlo a atmosféra. Aby váš podnik opravdu vynikal a přilákal co nejvíce hostů, je důležité být vidět – a v dnešní době to znamená být vidět online. Ať už lidé hledají místo na rodinný oběd,...
03. 10. 2024
Kuřecí kari: Klasika Kuřecí kari je stálicí českých jídelníčků a není se čemu divit. Toto jídlo je totiž neuvěřitelně variabilní, rychlé na přípravu a zasytí celou rodinu. Základem je pochopitelně kuřecí maso, které se nejčastěji krájí na kostky a zprudka osmaží dozlatova. Poté přichází na řadu cibule,...
22. 09. 2024
Pita chléb: Blízkovýchodní pochoutka Pita chléb, známý také jako arabský chléb nebo khubz, je kulinářským pokladem Blízkého východu s historií sahající tisíce let do minulosti. Tento jednoduchý, ale všestranný chléb se stal základem blízkovýchodní kuchyně a získal si oblibu po celém světě. Jeho charakteristická...
21. 09. 2024
Typy sklenic na rum Svět rumu je stejně rozmanitý jako sklenice, ve kterých se podává. Výběr té správné sklenice může zdůraznit aroma a chuť vašeho oblíbeného rumu. Pro milovníky jemných a komplexních rumů se hodí sklenice na stopce ve tvaru tulipánu. Jejich zužující se hrdlo koncentruje aroma a umožňuje vychutnat si...
20. 09. 2024
Výběr masa na kýtu Při výběru masa na kýtu hraje klíčovou roli druh masa a jeho kvalita. Pro šťavnatou a křehkou pečeni je ideální vepřová kýta, ať už s kostí pro intenzivnější chuť, nebo bez kosti pro snazší porcování. Pokud preferujete libovější maso, sáhněte po telecí kýtě, která má jemnější...
19. 09. 2024
Bramborové lokše: pochoutka Jsou symbolem slovenské kuchyně, ale oblibu si získaly i u nás. Řeč je o bramborových lokších, tenkých plackách z bramborového těsta, které se tradičně pečou na rozpálené plotně. Jejich příprava není složitá, ale vyžaduje trochu zručnosti a trpělivosti. Základem těsta jsou vařené...
18. 09. 2024
Šneci z listového těsta: Oblíbená pochoutka Šneci z listového těsta, slané pečivo ve tvaru spirály, jsou oblíbenou pochoutkou pro každou příležitost. Jejich příprava je překvapivě snadná a rychlá, a tak se hodí i pro ty, kteří nemají v kuchyni mnoho zkušeností. Základem je kvalitní listové těsto, které se dá...
17. 09. 2024